Tim Haars

o.a. bekend van: Undercover, New Kids, Bro's Before Ho's en Oogappels Tim Haars (1981) is een Nederlandse acteur. Hij begon met het Sketchprogramma’ De Pulpshow (2001). Na jaren bij de VPRO, MTV en Veronica programma’s gemaakt te hebben o.a. Harry Buijs, Proefles en 6pack, speelt hij Gerrie van Boven in de populaire tv-serie New Kids on the block (2009). Hierna zijn in 2010 en 2011 New Kids Turbo en New Kids Nitro gemaakt waarin hij één van de hoofdrollen vertolkt. Gezamenlijk bereiken deze films een bezoekersaantal van 1,5 miljoen in de bioscopen, met zowel succes en premières in Nederland, Duitsland, Oostenrijk en België. De beide films ontvingen meerdere prijzen in binnen en buitenland waaronder een Rembrandt Award voor beste film.

o.a. bekend van: Undercover, New Kids, Bro’s Before Ho’s en Oogappels

Tim Haars (1981) is een Nederlandse acteur. Hij begon met het Sketchprogramma’ De Pulpshow (2001).
Na jaren bij de VPRO, MTV en Veronica programma’s gemaakt te hebben o.a. Harry Buijs, Proefles en 6pack, speelt hij Gerrie van Boven in de populaire tv-serie New Kids on the block (2009).

Hierna zijn in 2010 en 2011 New Kids Turbo en New Kids Nitro gemaakt waarin hij één van de hoofdrollen vertolkt. Gezamenlijk bereiken deze films een bezoekersaantal van 1,5 miljoen in de bioscopen, met zowel succes en premières in Nederland, Duitsland, Oostenrijk en België. De beide films ontvingen meerdere prijzen in binnen en buitenland waaronder een Rembrandt Award voor beste film.

Tim is bekend als Jacob in de misdaadserie Bureau Raampoort, geïnspireerd op de boeken van Appie Baantjer en Simon De Waal. Waarin hij samen met Thomas Acda een duo vormt. Daarnaast speelde hij in de serie Van God Los – A dead mans’s hand, in de film Bro’s Before Ho’s en Ron Goossens waar hij een prijs wint voor beste acteur op het zuid amerikaans festival Fantaspoa.

In 2019 speelt Tim ook in de succesvolle Netflix original serie Undercover. Ook speelt hij de zoon van Raymond Thiry in film Dwaalspoor (2021), regie Boris Paval Conan.
In 2022 is Tim te zien in de, in Europa bekende, serie Agent Hamilton. Ook speelt hij de rol van Willem in de hitserie Oogappels en de hoofdrol in de internationaal bejubelde korte film A Pink Moon Comes.

Sinds het najaar van 2024 is hij te zien in de Undercover prequel Ferry op Netflix.

Lees verderLees minder