Over ons

Copper en Co is een boutique agency en vertegenwoordigt sinds 2008 creatief talent op het gebied van film, series, theater, televisie- en online content. Copper en Co is opgericht door Willemijn Tuip en wordt versterkt door Timo Swart, Fleurien Sluis en Yfke Koolhaas. Samen adviseren en begeleiden zij creatief en ondernemend talent op zowel zakelijk als persoonlijk vlak, in iedere fase van een carrière. Copper en Co verbindt talent aan opdrachtgevers en creatief talent aan elkaar. Met een breed netwerk en een flinke dosis ervaring helpt Copper en Co tevens bij het initiëren van eigen projecten en samenwerkingen.

De ambitie van Copper en Co is om te werken met en voor talent dat in hun kracht staat. Zodat zij op hun beurt kunnen inspireren en informeren óf puur verrassen en entertainen. Copper en Co werkt vanuit Amsterdam maar begeleidt ook een selecte groep acteurs met ambitie buiten de Nederlandse grenzen. Door strategische samenwerkingen in Engeland, Duitsland, België en de US kunnen zij Nederlandse acteurs met de juiste ambities en kwaliteit verder helpen om hun talent internationaal te ontplooien.

Copper en Co is actief lid van de European Film Academie, de Dutch Academy for Film, European Talent Network en de Nederlandse Agenten Associatie. Sinds 2019 organiseert Copper en het netwerk event “Let Us Present Dutch Talent”, een initiatief om Nederlands acteurs pro-actief onder de aandacht te brengen van internationale casting directors en Europese Producenten.

Ons team

Contact

info@copperenco.com

WG-Plein 508
1054 SJ
Amsterdam
Nederland

Kvk: 34299774
BTW: NL001691853B68

Onze Partners

European Film Awards