Erik van der Hoff

Erik van der Hoff (Alkmaar, 1963) is presentator, muzikant, zanger, regisseur en programmamaker.

Hij scoorde als zanger van Roberto Jacketti & the Scooters in de jaren 90 hit na hit, waaronder het beroemde ‘I Save the Day’. De single wist ook buiten de Nederlandse grenzen succes te boeken zoals in Italië, Frankrijk, Spanje en Duitsland.

Als presentator werkte van der Hoff voor programma’s als Samenwonen en Het Blok en was hij een tijdje verbonden aan kinderzender Nickelodeon.

In 2009 presenteerde hij het nieuwe kinderprogramma De Slimste School wat werd uitgezonden bij RTV Noord Holland. Ook deed hij met veel plezier mee aan het programma Wie is de Mol en was hij vaste invaller bij Tijd voor MAX.

Erik van der Hoff is de oprichter van productiemaatschappij Blazhoffski. Zij bedachten en ontwikkelden succesvolle formats als De Beste Singer-Songwriter van Nederland, HelloGoodbye, 24 uur met…, en de tv serie Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen.

Erik schreef twee kinderboeken en bedacht het tv format de Big Escape.

Creatief duizendpoot Erik is op dit moment actief als een van de oprichters van bierbrouwerij Leeghwater. Daarnaast bedenkt en ontwikkelt hij nog steeds mediaconcepten en tv  programma’s en is hij te boek als spreker op events.

Contact
Willemijn Tuip | willemijn@copperenco.com

[lees verder]