Carolien Borgers

o.a. bekend van: Mag ik u kussen?, Happy End, It Takes 2

De veelzijdige Carolien Borgers (1983), studeert in 2005 af aan de Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunstacademie. Na haar afstuderen struint ze als cabaretière de Nederlandse theaters af met een eigen avondvullende voorstelling Snars (2009) en haar tweede solovoorstelling Makkelijk praten, (2010) welke wegens groot succes in de herfst van 2011 in reprise ging.

Op televisie is Carolien te zien in het programma Mag ik u kussen? bij de AVRO en maakt ze een maandelijkse column voor het NCRV-programma Altijd Wat.

Vanaf september 2012 gaat Carolien wederom het land in met een nieuw programma Happy End en brengt haar band Color Ones hun debuutalbum uit. In 2013 is zij te zien als kandidate van het populaire tv programma Wie is de Mol? In 2014 staat Carolien op Lowlands met de show Always Hardkoor, wat een groot succes blijkt. Dat jaar staat verder in het teken van haar voorstelling genaamd Zeker Weten en haar debuutalbum De Andere Ik. In 2016 werkt Carolien mee aan het programma What’s the right thing to do? en in juli 2017 presenteert ze de allereerste Talkshow over vrouwenvoetbal n.a.v het EK.

Momenteel is de veelzijdige Carolien wekelijks te horen op Radio 2 en heeft ze voor het platform LINDA een eigen Podcast ontwikkelt Over Haar.

Contact
Willemijn Tuip | willemijn@copperenco.com

[lees verder]