Carolien Borgers

TO. www.tohuidekoper.nl;
Carolien Borgers
Bekend van o.a.:
Wie is de Mol, Happy End, Mag ik u kussen

Carolien Borgers (1983), studeert in 2005 af aan de Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunstacademie. In haar afstudeerjaar toert ze met de rockopera Ren Lenny Ren (Acda en de Munnik) door het land.

Vanaf september 2007 staat Carolien in de Nederlandse theaters met een eigen avondvullende voorstelling Snars. Naast haar eigen voorstelling speelt ze in het najaar van 2008 een muzikale kindervoorstelling in het Filmmuseum in Amsterdam.

In 2009 is ze wegens succes wederom te zien met haar eigen programma Snars. In 2010 volgt haar tweede solo voorstelling Makkelijk Praten, welke wegens groot succes in de herfst van 2011 in reprise gaat. Ook wordt er een DVD registratie van Makkelijk Praten gemaakt.

Op TV is Carolien te zien in het programma Mag Ik U Kussen bij de AVRO en maakt ze een maandelijkse column voor het NCRV programma Altijd Wat.

Vanaf september 2012 gaat Carolien het land in met haar nieuwe programma Happy End. Daarnaast is zij een aantal keer te horen met een column op Radio 3 in de show van Giel Beelen. In 2013 is zij te zien als kandidate van het populaire programma Wie is de Mol en in het najaar gaat Happy End wegens succes in reprise. Ook is ze te zien in het RTL 4-programma Volgende Week.

Op dit moment werkt Carolien aan haar nieuwe voorstelling, die vanaf eind 2014 te zien zal zijn.

”Jong, fris, roekeloos, mooi, sexy, bruisend, energiek, wervelend, ontwapenend, krachtig, trots, gepassioneerd, lekker, schaamteloos, bescheiden, onomwonden, vilein, venijnig, afstotelijk, weerzinwekkend, verdorven, arrogant."