About

ABOUT
Copper en Co is a boutique agency representing talented actors, presenters, authors and comedians.
The agency is run by Willemijn Tuip, who has been working in the industry since 1999.

Copper en Co has earned its reputation and is able to provide clients with focused, individualized attention.
The workfield covers film, television, stage, voice over and advertising.
Copper en Co works as talent agent as well as a manager for its clients.
For any more english information please send an email to willemijn@copperenco.com 

Copper en Co is een management- en communicatiebureau en vertegenwoordigt talent op het gebied van film, televisie, (muziek) theater, voice over en advertising. Door een breed netwerk onder producenten, casting directors, stemmen- en reclamebureaus helpt Copper en Co haar cliënten op een gerichte manier invulling te geven aan hun vak. Naast de zakelijke belangen staan de artistieke belangen voorop.
De service is op maat, en bestaat voornamelijk uit het voeren van heldere contractonderhandelingen, contact tussen opdrachtgever en cliënt, het beheren van de zakelijke agenda, het stroomlijnen van publiciteit, het geven van advies en het transporteren van ideeën naar een concreet eindresultaat.
Copper en Co is in 2008 opgericht door Willemijn Tuip. Zij studeerde af aan de Universiteit van Amsterdam (Communicatiewetenschap) en was vervolgens werkzaam bij o.a.IdtV (events, productie & redactie), RedForest, Toomler, Comedytrain en Mover Shaker. 

Vanaf mei 2015 wordt Copper en Co versterkt door Yfke Koolhaas. Yfke (1985) studeerde Theaterwetenschap aan de UvA en rondde tevens de master Cultural Economics & Cultural Entrepeneurship af. Ze werkte 7 jaar lang bij Hummelinck Stuurman Theaterbureau waar ze het management van een aantal cabaretiers en acteurs verzorgde en de verkoop van voorstellingen voor haar rekening nam. Tevens werkte ze naast haar loondienstverband als freelance producer en manager.

Copper en Co maakt actief deel uit van de Nederlandse Agenten Associatie (NAA).